DMX-STUDIO
Oprawa muzyczna imprezProfesjonalny sprzęt muzyczny, nagłośnienieOprawa świetlna Wesela,Imprezy,Studniówki

Opinie naszych klientów


Emil Mikołajowice 11:43 am25 Dec 2015

Obsługa i oświetlenie na najwyższym poziomie, Profesjonalny DJ, mila zabawa, do tego każdy się bawił POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Karolina i Karol Kraków 19:44 pm 18 Sep 2015

Impreza świetna, muzyka rewelacyjna:) Aż żal było schodzić z parkietu. Dziękujemy:)


Paulina&Piotrek Sułkowice 21:12 pm16 Oct 2015

Super rozkręcona impreza zarówno dla starszych jak i młodszych gości. Pełen profesjonalizm i świetna współpraca. Bardzo efektowna gra świateł i profesjonalny sprzęt. Jak najbardziej polecamy!;-)


Otylia i Łukasz Kraków 16:01 pm 07 Jan 2014

Dużo zabaw, świetna muzyka. Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną Naszego Wesela :)


Łukasz P Było ich wiele 19:01 pm 04 Jan 2014

Byłem na paru imprezach i trzeba przyznać że ten człowiek żyje impreza a impreza żyje razem z nim naprawdę polecam !!!!


Dorota Lis Bochnia 23:11 pm 24 Nov 2013

DJ Rony profesjonalista w każdym calu .Rewelacyjny w oprawie muzycznej wesel jak również wszelkich imprez tanecznych .Zadowolenie 100% polecam.


Sylwia&Marcin Bochnia 16:09 pm28 Sep 2013

DJ Rony grał u nas na poprawinach tylko że słowo "grał" to złe określenie dla tego co tam robił... Rozkręcił imprezę i prowadził ją rewelacyjnie ! Doświadczenie ,umiejętności ,sposób prowadzenia imprezy oraz sprzęt jakim dysponuje sprawiły że chętnie polecam go znajomym!


Renata & Grzegorz Bochnia 22:09 pm17 Sep 2013

Obsługa na najwyższym poziomie,miła współpraca w doborze muzyki, planowaniu imprezy. Profesjonalny Dj,godny polecenia!!!


Łukasz Kumor Bochnia 21:09 pm05 Sep 2013

Profesjonalnie, bezproblemowo i wzorowo!!


Michał Gembacz Bochnia

Dobry DJ!

Dodaj Opinie


 

Najnowsze zdjęcia:


Najnowsze zdjęcia z imprez okolicznościowych:

morebutton.png

Opinie:


cite1.png

Obsługa na najwyższym poziomie,miła współpraca w doborze muzyki, planowaniu imprezy. Profesjonalny Dj,godny polecenia!!!

cite2.png

Renata i Grzegorz

morebutton.png